Am inceput cu dezvoltarea mea personala

Acum mai bine de 10 ani viata mea arata ca un to-do-list de perfectionist – si toate sarcinile erau bifate. Eram manager la 22 de ani, responsabila de un produs de care eram indragostita, inchisesem anul cu targetul facut si bonusul luat, ma mutasem in Piata Romana, ma intorsesem dintr-o calatorie in India, eram bine, sanatoasa. Si cu toate astea, eram profund nefericita.

Dupa o noapte in care am plans in hohote pana dimineata, am inteles ca n-o mai pot tine asa si ca am nevoie sa incep sa schimb lucruri. Asa am inceput terapia.

A fost o lupta pentru fiecare pas inainte pentru ca mintea mea refuza sa accepte orice era in afara sistemului ei de referinta. M-am miscat incet, extrem de incet, dar din ziua aceea, nu m-am mai oprit. Saptamani la rand ma uitam confuza la terapeuta mea care ma intreba “ce simti”, pentru ca nu intelegeam la ce se refera. Luni de zile m-am intrebat care e sensul procesului de terapie si de ce sa trec din nou prin emotiile grele pe care le-am avut la un moment dat. Ani de zile am simtit ca mi se strepezesc dintii cand auzeam vorbindu-se despre “suflet” si despre orice nu putea fi masurat, vazut, pipait si inteles mental.

Am continuat cu programe de formare

Acum 5 ani lucram in training si consultanta organizationala, pregatind echipe si companii sa devina mai performante. Si am simtit ca e momentul sa fac un pas diferit, integrand ceea ce descoperisem la nivel personal in activitatea mea profesionala. Asa am adaugat componenta individuala la tabloul existent.

Am pus peste procesul meu de dezvoltare personala, sute de carti citite, workshopuri, formari dar si multe ore de practica si supervizare pentru ca imi doresc sa le ofer clientilor mei suportul de care au nevoie, in felul in care au nevoie de el.

Cum vad schimbarea

Toate astea m-au invatat despre cat de legati suntem de fapt unii de altii, ca prin panglici invizibile care creeaza matrici de relatii. Ca fiecare dintre noi, in tot acest sistem complex, tinem in maini o multime de panglici sau de “jumatati de relatie”. Si ca daca alegem sa schimbam in bine chiar si doar o singura relatie - cea cu noi insine - putem crea un efect ca de unda care se propaga (ripple effect), si care, la randul sau, sa calatoreasca mult, bine si departe, atingand pe cat mai multi.

Astazi, ma uit cu admiratie la clientii mei care lucreaza cu atata curaj subiecte sensibile; care intra in cavernele sufletului si mintii lor cu matura si farasul in mana, cu inima la vedere, ca sa faca curatenie. Si ma inclin si le sunt recunoscatoare ca m-au ales sa le fiu coleg de drum.

15ani de experienta in dezvoltare umana
10000de ore de training livrate
6000de participanti
70de companii
250de ore de sesiuni 1-la-1

In multinationale, companii antreprenoriale, organizatii non-guvernamentale, guvernamentale sustinandu-i sa isi atinga obiectivele, in interventii la nivel individual, de grup sau organizational.

Daca vrei sa afli mai multe despre parcursul meu profesional si proiectele pe care le-am derulat, puteti gasi mai multe informatii aici.

Mai jos sunt cateva dintre organizatiile in ale caror metode si tehnici sunt certificata. Daca vrei sa stii mai multe despre oricare dintre ele, te invit sa imi scrii.

Afla despre cum pot sa te sustin

Pentru situatiile care te preocupa sau pentru schimbarile pe care le doresti in relatiile tale