Sunt consultant, trainer și coach și sunt fascinată de dezvoltarea umană și de potențialul de transformare pe care indivizii, grupurile și organizațiile il au.
Misiunea mea este sa te sustin in a te conecta cu tine insuti in primul rand (inima, minte, suflet), pentru a te putea conecta sanatos si echilibrat la cei din jur.

De 15 ani lucrez în Learning and Development, din perspectiva de: Consultant, parte din una dintre cele mai mari companii de training la nivel global; Training Manager, responsabilă de învățare și dezvoltare pentru Europa într-o companie de outsourcing; Change Manager, responsabilă de componenta umană a proceselor de transformare într-o companie de telecomunicatii.

Din 2017, am pornit propria companie de “învățare”, luând cu mine un pachet de gânduri și credințe construite în urma interacțiunii cu mii de oameni și zeci de organizații, care mă ghideaza în tot ceea ce fac:

  • la baza tuturor proceselor de creștere umană se afla autocunoașterea
  • calitatea vieții noastre e dată în mare măsură de calitatea relațiilor pe care le avem
  • dintre toate, relația cu noi înșine este cea mai importantă și mai sensibilă
  • fiecare dintre noi are o imensă capacitate de transformare și potential pe masură
17ani de experienta in dezvoltare umana
12000de ore de training livrate
7000de participanti
80de companii
350de ore de sesiuni 1-la-1

Dincolo de momente de conștientizare, transfer de cunoștințe și abilități, rolul meu este sa fiu un partener pentru indivizi, lideri și organizații care își doresc să facă lumea un loc puțin mai bun, mai înțelept și mai echilibrat, începând cu ei înșiși.

Daca vrei sa afli mai multe despre parcursul meu profesional si proiectele pe care le-am derulat, puteti gasi mai multe informatii aici.

Mai jos sunt cateva dintre organizatiile in ale caror metode si tehnici sunt certificata. Daca vrei sa stii mai multe despre oricare dintre ele, te invit sa imi scrii.

Afla despre cum pot sa te sustin

Pentru situatiile care te preocupa sau pentru schimbarile pe care le doresti in relatiile tale