Anca Babaneata

Senior Executive

Insightful, powerful, challenging, prezenta, 100% cu tine.

Alecsandra este unul din cei mai insightful coach(i) cu care am lucrat. Sprijinul pe care ti-l ofera, alaturi de toate calitatile si abilitatile ei extraordinare de coach - pe care le simti pe de-a intregul angrenate in cel mai important obiectiv al tau - iti creaza cadrul pentru descoperirea de resurse si solutii care iti servesc drumului tau. Pentru mine, coaching-ul cu Alecsandra a fost extrem de valoros; mi-a deschis oportunitati si permis sa accesez perspective noi care altfel imi scapau.


Alina Kasprovschi

Director Fundatia Comunitara Bucuresti

De fiecare dată când am lucrat cu Alecsandra ca trainer sau facilitator de grup, am ajuns la rezultate peste așteptări. A livrat conform obiectivelor, și pentru asta a combinat tehnici din domenii diverse. Dar, mai ales, a avut intuiția să sesizeze energia grupurilor și să le conducă acolo unde ele aveau nevoie, nu doar unde stabiliserăm împreună. Sesiunile ei sunt vii, pun audiența pe gânduri și produc transformare în oameni. Aș recomanda-o oricând pe Alecsandra, ca pe un consultant cald, o minte precisă și o inimă curajoasă.


Carmen Cucu

Operations Lead, Telus

I worked with Alecsandra for the last couple of years for more projects on training and I must say that she is the perfect provider you can work with. I appreciated a lot the expertise in training and coaching and the way she transformed my needs into programs. The return on investment for her trainings has been a high one for all my programs. The mix between training programs and ESPERE methodology is what differentiate her from other providers and this helps the participants to the training to learn and apply faster in an engaged way.


Florentina Ifrim

HR Softia

Am cunoscut-o pe Alecsandra acum putin timp, cautam pe cineva care sa ma ajute cu dezvoltarea echipei de management din compania in care lucrez, si in momentul in care ne-am intalnit, am stiut ca este omul potrivit pentru ceea ce noi aveam nevoie. Este o persoana calda, care debordeaza de buna dispozitie si care prin zambetul sau reuseste sa castige audienta si sa faca pe toata lumea sa fie foarte relaxata in cadrul sesiunilor. In compania in care lucrez, echipa de management este formata doar din oameni de IT, extrem de rationali care nu ar fi rezonat cu powerpoint-uri incarcate de informatii, aveam nevoie de un training dinamic. In prima zi de curs aveam emotii despre cum o sa reactioneze echipa, la final toti ma intrebau cand au urmatoarea sesiune pentru ca Alecsandra a fost extraordinara! Dupa acest feedback, am conceput cu Alecsandra un plan de training pentru intregul an si colaborarea o sa fie una de durata!

Iti multumim pentru toate informatiile oferite!


Gina B.

Antreprenor

Sunt momente cand nu deosebesti firul rosu de cel albastru si nu stii ce sa tai si cand. Alecsandra m-a ajutat sa dezamorsez ani de relatii conflictuale cu mine insami. Si de acolo totul se leaga. Cred ca nu ajungi sa evoluezi daca te invarti in cerc si in conditiile limitative la care ai fost expus. Alecsandra inseamna sa pui stop si sa iesi din cerc. Ghidat, cu tehnicile potrivite sa iti dai voie sa explorezi si sa traiesti.


Alis Anagnostakis

Executive Coach

I have known Alecsandra for 9 years and have worked with her in different instances and roles. We were colleagues at AchieveGlobal, delivering leadership, sales and customer service workshops together and later she was my client in her role as L&D and WNS. She is one of the finest learning and development professionals I know. An exceptional trainer, with an in-depth understanding of the way people learn and grow and a passion for generating and supporting transformation processes, both at individual and organisational level. Alecsandra is also one of the most authentic people I know. She has strong values, integrity being one of them, which she upheld without failure in every interaction we have ever had. I would trust her completely with any people development project, however complex and sensitive. Finally, I believe she is one of the exceptional people who always walk the talk and have the potential to make any organisation a better place work and be.


Andreea Teodor

Nutrition Coach

Am inceput sa lucrez cu Alecsandra acum doi ani cand ma simteam confuza si nefericita si cu greu intelegeam care era problema (stiam undeva in adancul meu, insa mi-era tare greu sa dau glas la ceea ce simteam sau sa simt emotiile “negative).

Am pendulat initial intre coaching si ESPERE, nestiind ce imi doresc. Cu fiecare intalnire devenea din ce in ce mai clar ce anume ma facea nefericita in vremea respectiva, desi nu aveam inca puterea de a schimba ceva. Lucrand cu Alecs cu ajutorul ESPERE am ajuns sa inteleg cateva lucruri esentiale despre mine: mi-am construit in jurul meu multe armuri de protectie, atat de multe ca nici eu nu mai intelegeam cum sunt eu cea autentica, ce vreau de fapt de la mine sau de la ceilalti, ce asteptari am si de ce. Mi-era greu sa fiu in contact cu orice fel de emotie, indiferent cat de grea sau de fericita ar fi fost. Traiam cumva pe pilot automat, intr-o stare neutra, desi eu credeam ca sunt ok cu mine.

Au fost multe luni de lucru ca sa inteleg ca tara in care traiam nu ma reprezenta deloc, ca relatia mea de cuplu ma facea profund nefericita, ca imi doream ca partea profesionala sa ia o alta dirctie. Usor usor lucrurile au inceput sa se schimbe, unele fortate de context, altele datorita deciziilor pe care le-am luat. Am parasit relatia, m-am mutat inapoi acasa, am inceput sa imi schimb directia profesionala.

Au fost doi ani grei, insa fara lucrul cu Alecs nu as fi putut trece asa de usor prin aceste schimbari. Prin ESPERE am inceput literalmente sa vad cine sunt, ce vreau, cum pot implementa aceste schimbari. M-am imprietenit cu mine, am invatat sa ma biciuesc mai putin si sa ma accept exact asa cum sunt. Cred ca schimbarea ar trebui sa fie cu sens pentru noi si in armonie cu valorile noastre profunde, de aceea ajutorul unui terapeut este esential pentru oricine vrea sa vindece ce e de vindecat si sa fie mai aproape de el insusi.

O recomand din inima pe Alecs si ESPERE oricui trece printr-o perioada dificila, indiferent ca vorbim de relatia de cuplu, cu familia, cu noi insine sau alte experiente dificile. Alecs este foarte bine pregatita in ceea ce face, m-am simtit mereu in siguranta langa ea, indiferent ce as fi povestit, oricat de groaznic suna in capul meu, nicio secunda nu m-am simtit judecata sau neinteleasa, ceea ce a ajutat enorm sa ma accept si sa inteleg ca orice greseli as face, este omeneste si ca sunt suficient exact asa cum sunt eu.


Cristina Dinu

L&D Microsoft

I remember I met Alecsandra when I was searching for a Leadership Training Program and an inspirational external trainer for the management team. I was yet to discover that I found a person who could not only manage such a Program, but also a talented and dedicated coach prepared to guide anyone through a journey of self discovery and acceptance. Alecsandra impressed me through her ability to deliver "business-oriented" programs such as "Handling Difficult Emotions at the Workplace", "Leadership", etc as well as intense workshops and coaching sessions by using the ESPERE Practice. She adapts to the participants' rhythm and needs naturally with an optimistic and enthusiastic attitude. I admire how she manages to balance a results oriented approach and succeeds at the same time to genuinely accompany each participant through their self discovery passage.


Aspazia Marin-Diu

Director Comercial, Class IT

I've had Alecsandra as a trainer in several sessions and what I appreciate most about her is her authenticity - which comes across in all her interactions. The methods and ideas she uses are simple, fun and really easy to put in practice, making the trainings highly grounded in reality. I always come back to Alecsandra's sessions with enthusiasm, knowing that I will discover something new, interesting and an overall positive vibe.


Adauga un testimonial